Bij Lavatec begrijpen we de uitdagingen waarmee industriele wasserijen te maken hebben. Daarom hebben we innovatieve technologieën ontwikkeld die niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook een aanzienlijke besparing op energie en water bieden. Onze geavanceerde oplossingen zorgen voor een duurzame bedrijfsvoering en verminderen de impact op het milieu.

Waarom kiezen voor Lavatec?

  • Innovatief ontwerp en technologie voor efficiënte en betrouwbare wasoplossingen.
  • Superieure energiebesparing en waterbesparing, wat het milieuvriendelijk maakt.
  • Aanpasbare instellingen die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende industrieën.
  • Gebruiksvriendelijke interface die de bediening en het onderhoud vereenvoudigt.
  • Lange levensduur dankzij de duurzame constructie.

Ons Productassortiment

Onze uitgebreide productlijn omvat onder andere industriële wasmachines, tunnels, drogers, waterextractie apparatuur- allemaal ontworpen met hetzelfde oog voor innovatie en duurzaamheid. Elk product is ontwikkeld om de efficiëntie te verhogen en de operationele kosten te verlagen, zonder concessies te doen aan de waskwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Vind hieronder uw machine per categorie:

LP pers en tunnel in de wasserij

Eenvoudig Bestellen van Originele Reserveonderdelen

Bij Lavatec Laundry Technology, begrijpen we dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden we een eenvoudig en snel bestelproces voor originele reserveonderdelen die perfect passen bij uw Lavatec machine. Onze originele onderdelen zijn specifiek ontworpen en getest om de hoogste prestaties en duurzaamheid te garanderen. Door originele onderdelen te gebruiken, kunt u de levensduur van uw apparatuur verlengen en onverwachte storingen minimaliseren. Met ons gebruiksvriendelijke online bestelsysteem kunt u eenvoudig het juiste onderdeel vinden en bestellen, zodat uw machines altijd in topconditie blijven functioneren. Voor persoonlijke ondersteuning staat ons deskundige team altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste onderdelen voor uw specifieke behoeften.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Lavatec TT-drogers, LP extractie pers, LT tunnel of andere machines? Lavatec Benelux is de exclusieve importeur en dealer van Lavatec in Nederland, België en Luxemburg. U kunt bij ons terecht voor nieuwe machines, officiële onderdelen en service. Heeft u een vraag of verzoek?

Neem dan contact op met ons team:

WhatsApp / telefoon: (+31) 6 25 45 59 07
E-mail: info@lavatecbenelux.com
www.lavatecbenelux.com